lauantai 21. heinäkuuta 2012

Flower House Visuelle




Töiden lomassa tuli tutustuttua hurmaavaan kukkakauppaan, Visuelleen,  Leppävaaran Sellossa. Olin jo ennen aukaisuaikaa kaupan ikkunan takana ihastelemassa myyntihyllyn orkideapaljoutta! :D Mikä ihastuttavinta oli tarjolla muutankin kuin "perus-phaleja". Esillä oli kauniita nystykämmeköitä, brassioita ja erilaisia kirjavia cambrioita. Vaikeaa oli pitää itselle tehty lupaus siitä ettei kesän aikana ilmestyisi lisää orkidoita kodin hyllyille. Myös kannukasvit ja saniaiset houkuttelivat siinä määrin että yksi saniainen tuli ostettua. Kuten arvattua. 

Olisin niiiiin kovasti tahtonut ottaa kuvan teille liikkeen kauniista näyteikkunasta, mutta se peilasi niin paljon etten onnistunut. Käykääpä siis  kurkistamassa sitä vaikka paikan päällä. Visuelleen voi tutustua kauempaa heidän nettisivuilla. Tulevaisuudessa sieltä löytyy myös nettikauppa.


-


Flower House Visuelle at Sello shopping mall in Espoo has a surprisingly vast selection of flowers that appeal to my taste. Orchids, ferns, bonsai and many others. Check their website for more info and contacts.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti