perjantai 8. maaliskuuta 2013

Lumikuningatar-päivät Talvipuutarhassa





Lumikuningatar-päivät Helsingin Talvipuutarhassa vielä lauantaina ja sunnuntaina 
9.-10.3.2013 klo 12.00 - 16.00. Vielä ehtii! :)

-

See huge flowering Coelogyne cristata "the snow queen" in Helsinki Winter Garden. Open saturday and sunday 9.-10.3.2013 from noon until 4pm. :)








2 kommenttia:

  1. Käyn tässä läpi blogeja joita muistan :)
    Oli tosi kiva tavata sut perjantaina!

    Mä en muuten saa noita orkideoita kukkimaan uudelleen. Mun mies ostin mulle yhden sellaisen "runkotyyppisen", jonka nimeä en enää muista. Se kukki mulla vähintään kahdesti vuodessa, mutta kun sille alkoi tulle ikää reilu 10 v, se kuoli sitten pikkuhiljaa :(

    VastaaPoista
  2. Moikka Mia!
    Hauskaa että teidän perheellä oli mukava viikonloppureissu.:) Ja kivaa että löysit myös minun pikkublogini!:)
    Kevään aikana täälläkin on sitten vihdoin luvassa hiukan remppa ja sisustusasiaa.

    Sellainen orkidea, jossa on niitä puikkoja, on todennäköisesti dendrobium-orkidea. Niiden vanhat versot usein muuttuvat kuivan ja kurttuisen näköisiksi, mutta se on normaalia. Vanhat puikot muuttuvat ns. ravinne ja vesivarastoiksi, eivätkä ne enää kasvata lehtiä.
    Itse myös menetin just yhden sellaisen kun sen juuret olivat menneet huonoon kuntoon. Olin todennäköisesti pitänyt sitä hiukan liian kosteana, josta ne harvoin pitävät. Mutta eivätpä nuo ikuisia ole. Kukkakauppojen hybridi-phalaenopsiksissa, eli perhosorkideoissa, olen huomannut paljon eroja. Samoissa olosuhteissa osa kukkii jatkuvasti ja toiset eivät ollenkaan kaupasta tuonnin jälkeen. :)

    VastaaPoista